H.J. Henriksens Vej

Ølsted, Halsnæs

UDLEJNINGSSTATUS:

Byggeriet er i fuld gang, og vi forventer at kunne opdatere hjemmesiden med plantegninger, huslejepriser m.v. snarest muligt.

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked herom.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

54
ANTAL BOLIGER
INDFLYTNING

Nye lyse og moderne et og to plans rækkehuse udlejes i Ølsted

Det er med stor glæde, at Futurum nu introducerer et nyt boligprojekt i den hyggelige by Ølsted i Nordsjælland.

Bebyggelsen består af 54 rækkehuse i et plan i størrelserne 75 m² (3-værelses), 85 m² (3-værelses), 95 m² (4-værelses) og i to plan i størrelserne 95 m² (3-værelses), 108 m² (4 og 5-værelses) og 122 m² (4 og 5-værelses).

Husene opføres af det nyetablerede Kronhusene, der er et samarbejde mellem Niam og det anerkendte byggefirma Milton Huse.

Byggeriet planlægges med DGNB Guld certifikat, som sikrer en høj standard for bæredygtighed i byggeriet.

Udover vores flotte boliger i Ølsted, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

En idyllisk by med historisk charme
Ølsted er en charmerende by beliggende på Nordsjælland. Ølsted et roligt og trygt sted at bo, hvor man nyder godt af den landlige idyl kombineret med nem adgang til større byer og naturskønne omgivelser.

Naturskønne omgivelser
Ølsted er omgivet af smukke landskaber med marker, skove og kyststrækninger. Byen ligger tæt på Arresø, Danmarks største sø, der indbyder til vandreture, cykelture og andre udendørs aktiviteter. Kysten ved Hundested Havn og Lynæs Strand ligger blot få kilometer fra Ølsted og tilbyder muligheder for strandliv og vandsport.

Byliv og faciliteter
Selvom Ølsted er en mindre by, har den alligevel et hyggeligt centrum med et par butikker, en skole og daginstitutioner, der dækker hverdagens behov. Byen har en god infrastruktur med busforbindelser, der gør det nemt at komme til større byer som Frederiksværk og Hundested.

Familievenlige faciliteter
Ølsted er et godt sted for børnefamilier med sin trygge atmosfære og gode skole- og daginstitutionsfaciliteter. Byen har en hyggelig legeplads og grønne områder, der indbyder til leg og samvær. Ølsted ligger tæt på Frederiksværk, der har et stort udvalg af indkøbsmuligheder og restauranter.

Ølsted tilbyder en rolig og afslappet livsstil i smukke omgivelser, samtidig med at man har nem adgang til større byer og et bredt udbud af faciliteter og aktiviteter. Byen er et attraktivt valg for dem, der søger et trygt og familievenligt sted at bo med god livskvalitet

Nærmeste by Frederiksværk 13 min
Motorvej Amtsvejen 5 min
Skole Ølsted skole 3 min
Indkøbsmulighed SuperBrugsen 2 min / Netto 2 min
Daginstitution Børnehuset Ølsted hovedgade 1 min / Børnehuset Ølsted Ølstedvej 3 min
Offentlig transport Busstop 2 min
Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 54 energivenlige og moderne rækkehuse i størrelserne 75, 85, 95, 108, og 122 m² – i et og to plan og med et enkelt, moderne og tidløst look.

Alle boligerne opføres på selvstændige grundstykker, hvorpå der også etableres en lille have. Hvert hus har et stort redskabsrum, store flisebelagte terrasser på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entré, hvor der udføres niveaufri adgang.

Husene er beliggende på et trygt og roligt vænge i Ølsted, hvor trafikken er minimal, og børn kan derfor lege trygt på vejen og på de grønne fællesarealer i området.

Illustrationer er modelfotos. Der tages forbehold for rettelser.

Oversigt over lejemål

Så snart den endelige udformning af bebyggelsen er fastlagt, kan du læse mere om de enkelte boliger/lejemål herunder.

Skriv dig på interesselisten herunder, for at være blandt de første der får besked.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘H.J. Henriksens Vej‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på H.J. Henriksens Vej.