Langkær

Ugelbølle, Syddjurs

UDLEJNINGSSTATUS:

Udlejningen af boligerne er i fuld gang.

KAMPAGNE:
Spar første måneds husleje, hvis du flytter ind på Langkær i 2024.

Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag 🤩

Tilmeld dig projektets interesseliste og få direkte besked om Åbent Hus m.v.

Tilmeld dig interesselisten og få direkte besked

34
ANTAL BOLIGER
19
LEDIGE BOLIGER
2024
INDFLYTNING

I Ugelbølle udlejes nye, lyse og moderne etplans rækkehuse

Futurum kan med stor fornøjelse tilbyde udlejning nye rækkehuse i den charmerende by Ugelbølle på Syddjurs.

Bebyggelsen består aktuelt af 34 velindrettede rækkehuse – alle i et plan i størrelserne 70 m² – 90 m² (2-3 værelses indretning).

Alle husene opføres på selvstændige grundstykker og alle indrettes med redskabsrum, delvis have og flisebelagte terrasser.

Huslejen begynder ved kr. 8.495 – ekskl. forbrug til el, varme, vand og spildevand.

Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én indekat eller én hund – pr. husstand.

Vi tilbyder indflytning den 1. oktober 2024.

Husene ejes af det anerkendte ejendomsselskab Kronhusene, og det er forventning af bebyggelsen opnår en DGNB-certificering. DGNB bygger på FN´s definition af bæredygtighed. Byggeriet evalueres således ud fra seks hovedområder: Miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet og områdekvalitet.

Udover vores flotte boliger i Ugelbølle, har vi også andre boliger på vej, se mere her


Området

Byliv og Natur
Ugelbølle er en charmerende landsby med sin idylliske beliggenhed tæt på både skov og strand. Med let adgang til offentlig transport og motorvejen, er det nemt at komme til omkringliggende større byer som Aarhus og Ebeltoft. Her er adgang til et bredere udvalg af butikker og kulturelle oplevelser.

Naturskønne omgivelser
Ugelbølle er omgivet af smukke landskaber, grønne marker og skovområder, der indbyder til udendørs aktiviteter. Byens placering nær Djurslands kyst giver også mulighed for at nyde strandliv og vandsport. Der er adgang til adskillige vandrestier og cykelruter, som tilbyder naturoplevelser i særklasse. Den korte afstand til nationalparken Mols Bjerge giver også mulighed for spændende udflugter i et af Danmarks mest unikke naturområder.

Aktiviteter og fritidsliv
For dem, der foretrækker en aktiv fritid, byder Ugelbølle på et rigt udvalg af muligheder. Fra lokale sportsklubber og fælles aktiviteter i forsamlingshuset til naturskønne vandreture og cykelture, er der noget for enhver smag. Landsbyen har et stærkt sammenhold og et aktivt foreningsliv, der arrangerer en række kulturelle og sociale begivenheder.

Familievenlige faciliteter
Ugelbølle er et ideelt sted for familier med børn. Byen har en velrenommeret skole og gode daginstitutioner, som sikrer en tryg og god start for de yngste beboere. Der er mange fritidsaktiviteter for børn og unge, og den rolige atmosfære gør det til et trygt sted at vokse op. I nabobyen Rønde finder man også adgang til flere supermarkeder og spisesteder.

Ugelbølle tilbyder en harmonisk kombination af naturskønne omgivelser, et stærkt lokalsamfund og de nødvendige moderne faciliteter, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo. Med sin fredelige atmosfære og nærhed til både natur og by, er Ugelbølle en perle på Djursland, der byder på noget for enhver smag og livsstil.

Nærmeste by Rønde 5 min
Motorvej Djurslandmotorvejen 7 min
Skole Ugelbølle Friskole 1 min
Indkøbsmulighed Rema 1000 5 min / Meny 6 min
Daginstitution Børnehuset Uglen 3 min / Børnehuset Mosebakken 5 min
Offentlig transport Busstop 2 min

Find din nye bolig her

Bebyggelsen

Bebyggelsen består af 34 energivenlige og moderne rækkehuse i størrelserne 70 – 90 m² – alle i et plan og med et enkelt, moderne og tidløst look.

Alle boligerne er opført på selvstændige grundstykker, hvorpå der også forefindes mindre have. Hvert hus har redskabsrum, store flisebelagte terrasser på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til boligens entré, hvor der er niveau fri adgang. Mellem husene er fast hegn på begge sider samt hæk til skel. Her er fællesparkering med nok pladser til gæster og egen bil.

Husene er beliggende på et trygt og roligt vænge i Ugelbølle, hvor trafikken er minimal, og børn kan derfor lege trygt på vejen og på de grønne fællesarealer i området.

Rækkehusene er udført med murede facader af moderne, gråbrune mursten og sort tag med 25 graders hældning.

Husene er med energirigtige træ/alu-vinduer og døre med 3-lagsruder, som sikrer et tæt hus og et lavt varmeforbrug. Vinduesrammer og dørkarme er udført i mørk farve udvendigt og hvid indvendigt.

Husenes materialer er nøje udvalgt, så husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbne og lyse huse
Alle husene er indrettet lyse og venlige med troldtekt lofter, hvide vægge samt med store, oplukkelige vinduer for ekstra godt lysindfald overalt i boligen. Opholdsrummene (køkken/alrum og stue) er indrettet med store vinduespartier helt til gulv for at sikre et maksimalt lysindfald. Gulve i lyst parketgulv i både opholdsrum, entre og værelser. Badeværelse og brus er med smukke og praktiske grå klinkegulve. Alle døre har glat, hvid finish og rustfri stålgreb, og de monteres uden dørtrin for optimal adgang. Vægge afsluttes mod gulvet med hvide, glatte fodpaneler.

Interiør i høj kvalitet
Køkken, bad, entre og værelser er monteret med moderne moduler fra HTH i glat, hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplade er i praktisk laminat i farven sort og med rummelig stålvask. Der er monteret stænkplade bag kogepladen for at sikre en nem rengøring. Vasken i badeværelset er af formstøbt materiale. Toilettet er væghængt og fra Laufen, og i brusenichen er der linjeafløb.

Hvidevarer
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet, herunder integreret køle-/fryseskab, opvaskemaskine, kogeplade med induktionsteknologi, emhætte, indbygningsovn i højden samt vaskemaskine og tørretumbler i badeværelse.

Fast og god belysning
Der er etableret fast lyskilde i bad og entre samt i køkkenets overskabe. Ligeledes er der lyskilde i redskabsrummet samt ved entrédør.

Ladeløsning for el-bil
Der forefindes fælles parkeringspladser, hvor der etableres en fælles ladeløsning.

Sundt indeklima og gulvvarme
Der er gulvvarme i hele huset. Dette styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til varme, el, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning sker via fjernvarme.

Oversigt over lejemål

Filters
Reset
Langkær 141
2 vær.
73 m2
Udlejet
Langkær 143
2 vær.
70 m2
Udlejet
Langkær 145
2 vær.
70 m2
Kr. 8.495
Klar til indflytning
Ledig
Langkær 147
2 vær.
70 m2
Kr. 8.495
Klar til indflytning
Ledig
Langkær 149
2 vær.
70 m2
Kr. 8.495
Klar til indflytning
Ledig
Langkær 151
2 vær.
73 m2
Udlejet
Langkær 153
2 vær.
73 m2
Udlejet
Langkær 155
2 vær.
70 m2
Kr. 8.795
Klar til indflytning
Ledig
Langkær 157
2 vær.
70 m2
Kr. 8.795
Klar til indflytning
Ledig
Langkær 159
2 vær.
73 m2
Udlejet
Langkær 161
3 vær.
90 m2
Udlejet
Langkær 163
3 vær.
86 m2
Udlejet
Langkær 165
3 vær.
86 m2
Kr. 9.895
Klar til indflytning
Ledig
Langkær 167
3 vær.
86 m2
Udlejet
Langkær 169
3 vær.
86 m2
Kr. 9.895
Klar til indflytning
Ledig
Langkær 171
3 vær.
90 m2
Udlejet
Langkær 105
3 vær.
90 m2
Udlejet
Langkær 107
3 vær.
86 m2
Udlejet
Langkær 109
3 vær.
86 m2
Kr. 9.695
Klar til indflytning
Ledig
Langkær 111
3 vær.
86 m2
Kr. 9.695
Klar til indflytning
Ledig

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.
Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00 | info@futurum.dk

Få først besked om ‘Langkær‘

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig på Langkær.